Han gör mig lycklig

Jag måste verkligen sluta vara rädd för att han ska lämna mig. Det förstör vårat förhållande! "Det känns som att jag alltid gör något fel" sa han till mig igår. Men nej, det är jag, bara jag som gör fel. Hela jävla tiden. Jag är så feg. Han är ju bäst. Får mig att må bra och vara glad! Till och med mina kompisar säger det. Att han gör mig lycklig, att man ser det på mig. Det är dagens sanning.

För alltid

Jag är så rädd för att allt ska bli som förut och att jag ska bli lämnad igen. Skulle radera gamla sms för några dagar sedan när jag kom fram till ... göra slut smsen (som jag så kort och gott kallar dem). Klarade inte av att läsa och radera denna gången heller. Tårarna bara började rinna för fulla muggar. Jag ser så många saker nu som var tydliga tecken på att han tänkte lämna mig, men det var klart att jag inte tänkte på det då. Jag visste det innerst inne, men jag ville inte tänka tanken för då skulle den kännas verklig. Jag ville fortsätta leva i drömvärlden där allt var perfekt. Han och jag.
Nu är det han och jag igen, och jag är den lyckligaste människan på hela jorden. Men nu känns det som att jag letar efter tecken på att han ska lämna mig så att jag ska vara beredd den här gången. Det är hemskt och jag vet inte hur jag ska sluta.

Jag vill ju bara vara säker på att det ska vara han och jag för alltid

RSS 2.0